Kansi auki vai kansi kiinni?

Allekirjoittanut eli Tri Höyhen löysi fb:sta jonkun vanhan opiskelutoverin ammattikorkeakouluajoilta 90-luvulta. Jotenkin muistin inhonneeni ko. neitoa. Tunne saattoi olla molemminpuolinen, mutta mitään draamaa siihen ei muistaakseni sisältynyt.
Tämä henkilö oli mielestäni lapsellinen. Sellainen henkevää esittävä lässy. Todennäköisesti tämä henkilö puolestaan piti meikäläistä jäykkänä, ei-kovin-luovana taviksena. Tavis olinkin.

No, niin tai näin, Tri Höyhen ryhtyi pohtimaan, löydettyään tämän ex-opiskelukaverin, että pitäiskö pyytää face-kaveriksi. Kunnes tuli järkiinsä ja tajusi, että miksi ihmeessä näin tekisi? Tuskin sitä yhteistä nimittäjää löytyisi nytkään. Vai löytyisikö? Toki mennyt vuosikymmeniä ja molemmat muuttuneet ja kehittyneet ihmisinä. Mutta silti. Ehkä joidenkin asioiden kannattaa vaan antaa olla ja pysyä siellä pulpetissa. Kaikkien kanssa ei voi olla sydänystävä ja väkisin ei kannata yrittää.


Kommentit

  1. Erikoinen Asiantuntijakin on nykyään aika tarkkana siitä, lisääkö ketään fb-kaveriksi. Vanhojakin on tullut karsittua. Jos ei mitään yhteistä nimittäjää ole, niin miksi lisäisi sellaisia ihmisiä kaveriksi? Pitäisi melkein lopettaa koko fb:n käyttö. Bloggaaminen on paljon mukavampaa. :)

    VastaaPoista
  2. Toisaalta tykkään myös fb:ssa käydyistä keskusteluista 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Out of the box

Hyvä jätkä

Helle. Uhka vai mahdollisuus?