Ram pam pam


 Olin pitkästä aikaa risteilyllä ex-työkaverin kanssa. Laiva oli Baltic Princess, joka oli korjattavanakin muutamana päivänä ennen risteilyämme. Vähän jännättiinkin, että mahdetaanko päästä reissuun lainkaan, kun parin edellisen päivän iltalähdöt oli peruttu. Tosin siinä tapauksessa oltaisiin vain valittu joku toinen laiva.

En ole mikään erityinen risteilyfani, koska laivalla ei yleensä ole mielestäni mitään erityisen kiinnostavaa tekemistä tai näkemistä, mutta näköjään kun käy tarpeeksi harvoin, se onkin kivaa. Meillä oli ihan siisti perushytti, ei tällä kertaa mitään näköalaikkunoita tai parivuoteita. Yleensä valitsemme paremman hytin, jos ollaan puolison kanssa liikenteessä.

Reissu oli mukava. Ei läträtty liikaa viinankaan kanssa ystävättären kanssa, joten ei ollut mitään olotiloja aamullakaan. Illalla olimme muutamassa baarissa ja päädyimme lopulta katsomaan Bessiä, joka oli aivan huippu. Olin vielä aivan lavan reunalla koko keikan ajan. Bess on sekä taitava laulaja että myös lahjakas tanssija, ja häntä oli ilo katsella ja kuunnella.

Seuraavana päivänä häntä vielä haastateltiinkin ja sitten sai ottaa kaverikuvia hänen kanssaan. Toki mekin otatimme selfiet ja juteltiinkin hänen kanssaan. Hän oli harvinaisen sympaattinen nuori nainen, ilman mitään tähdenelkeitä. Lopuksi vielä halattiinkin.

Taxfreestä ostin itselleni erään tuoksun, jota olen himoinnut pitkään. Miehelle ostin jaloviinaa, nuorimmaiselle kasvonaamioita, koiruudelle vinkulelun ja kotiin kookoskarkkeja.

Laivalla on edullista ostaa tiettyjä tuotteita, mutta ruoka ja alkoholi on kallista ravintoloissa. Yksi lonkerokin 8.50 €.

Keväämmällä voisi lähteä uudestaankin oikeastaan. Sitten, kun voi istua jo kannella ja nauttia auringosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuolleet lehdet

R.I.P Aira Samulin 1927-2023

Matalia maaliskuun energiatasoja