Bottas

 

Katsoin ohjelman, jossa Maria Veitola kyläili Monacossa Valtteri Bottaksella. Bottas on siis suomalainen autourheilija. Hän on syntynyt 1989. Nykyinen talli on Alfa Romeo, sitä ennen Williams 2013-2016 ja Mercedes 2017-2021. 

Bottas vaikutti tosi jalat maassa olevalta tyypiltä. Ei tähdenelkeitä ja myös ymmärrys sitä kohtaan, että moni muukin on panostanut uraansa, eikä silti ole päässyt kunnon palkoille. Silti hän arvosti sitä, mitä on saavuttanut työllään, ja ihan syystäkin. Ainoa, mikä kuulemma elämästä enää puuttui, oli maailmanmestaruus.

Hänellä, tai oikeammin heillä (tyttöystävä australialainen pyöräilijä Tiffany Cromwell) on hulppea vuokra-asunto Monacon keskustassa sekä vartin ajomatkan päässä "kesämökki" eli upea huvila, jonka eräs entinen omistaja oli balettitanssija Rudolf Nurejev.

Hän harrastaa mm viinien keräilyä ja ginejä. Hänellä on jopa oma nimikkogini. Tyttöystävä puolestaan mm suunnittelee hänen ajokypäriensä ulkoasun.

Häntä oli alkuvaiheessa auttanut eteenpäin erityisesti Mika Häkkinen, joka kanssa myös ohjelman aikana käytiin videopuhelu. Häkkinen kyllä vaan komistuu vanhetessaan.

Onhan tuo kyllä aivan oma maailmansa. Ja aina siellä, missä on rahaa, pyörii varmasti näitä tötteröhuulisia "somevaikuttajia". Bottas tuntui valinneen naisen, jolla oli myös oma urheilu-ura ja oma elämä. Kaikkea hyvää heille ja toivottavasti Bottas saa vielä sen toivomansa maailmanmestaruuden.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miki Liukkonen 1989-2023

Design-ihmiset.

K-H