F-asioita

 

Taas meinasin kärsimättömänä luonteena menettää hermoni tyystin, kun fb toiminut huonosti kännykässä. Monta viikkoa olen joutunut lataamaan sen aina uudestaan play-kaupan kautta. Ja vaihdellut salasanoja yms. Eilen en sitten lopulta päässyt ollenkaan naamakirjaan. koska play-kauppa vaan pyöritti latausta. Tein kaikki osaamani kevätjuhlaliikkeet, eli siivosin tiedostoja ja optimoin ja vaikka mitä. Yhtä heikosti, kuin raha pysyy käsissäni, onnistuu tekniset asiat. Tietokoneen kautta fb toimi. Ja äsken alkoi toimia yllättäen myös puhelimella.

Jotenkin on kyllä fiilis, että pelkästä rahastuksesta on kyse. Taas pitäisi vaihtaa puhelin uudempaan versioon ja parempaan liittymään. Jotenkin en vain tajua, että vaikka vuodesta toiseen käytän puhelinta vain tiettyihin asioihin (viestit, sähköposti, Instagram, Fb, valokuvat ja google), niin aina jossain kohtaa puhelin muka muuttuu liian heikoksi tehoiltaan. Hirveää luonnonvarojen tuhlausta sekin, että aina pitää ostaa uutta ja uutta.

Alkoi myös mietityttää koko fb:n käyttö. Tarvitsenko sitä mihinkään? No joo, on kiva osallistua keskusteluihin ja katsella kuvia. Instgramissa ei samanlaista keskustelua mielestäni synny. Mutta silti voisi yrittää vähentää tätä riippuvuuttaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miki Liukkonen 1989-2023

Kuolleet lehdet

K-H