Valaistuneet nerot

                                               (Kuvassa animaatiohahmo Tohtori Sykerö)

 Tohtori Höyhen erehtyi taas jollekin valaistuneiden fb-sivulle, jossa topakkana eräs aloittaja kertoi varmana tietona, että Covid-19 on pelkkää huijausta. Sitä ei siis ole, mutta kuulemma kuolemia selitetään koronalla. Koko homma on kuulemma emävaletta jonka nojalla tullaan viemään maailmaa orwelilaiseen suuntaan jättiaskelin. Ok. Ehkä sitten niin.

Yleensä nää Terhikki-Pertikki-Valonlapsi-Sirius-Annelit tietävät kaikesta vähän enemmän kuin muut. Kokemusta ei ole ole hoitoalasta, eikä mistään "virologiastakaan", mutta he ovat "tutustuneet tarkasti ulkolaisiin julkaisuihin ja videoihin", joista selviää, että kaikki, mitä ns valtamedia selittää, on vain huijausta. Tästä tuleekin mieleen lasteni mummi, jonka mielestä kaikki, mitä sanomalehdissä luki, oli totta. Mikään ei siis ole muuttunut.

En ole taipuvainen hysteriaan, mutta jotenkin ärsyttää välillä nämä salaliittoteoriat. Eräskin valaistunut Purjo-Liisa-Mikael- Karvajalka selitti mainitsemallani sivustolla, että ollaan ihan tahallaan laitettu sairastuneita hengityskoneisiin, vaikka on siis ollut ihan kausiflunssasta kyse. Hohhoijaa. En tiedä, mitä sieniä on tämäki tyyppi vetänyt. Enkä oikeastaan tahdo tietääkään. Laitetaan nyt tähän vielä kulunut fraasi "jätän tämän nyt tähän" :)

Kriittisyydessä ei silti ole mitään huonoa.


Kommentit

  1. Kaikkea sitä kuuleekin. Voi jeesus vieköön! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin myös melko typertynyt. Ja nuo olivat ihan tosissaan. Vois sanoa että joukkopsykoosi on nähtävästi helppo saavuttaa 🙄.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Out of the box

Hyvä jätkä

Helle. Uhka vai mahdollisuus?