"Rakas, sinusta on tullut ravihevonen"Tässä Juhannuksen kynnyksellä, helteiden uuvuttamana, joutuu taas juhannusruokailun lisäksi pohtimaan Juhannusvartaloa. Syödäkö vai eikö syödä?

Netti on pullollaan neuvoja. Jokunen vuosi sitten kaikki söivät kasapäin rahkaa Jutta G:n innostamana. Hän puhui luonnollisen kauneuden puolesta ja hyvinvoinnin puolesta. Sittemmin leikkautti isommat rinnat ja otti huulitäytteitä ja löysi henkiset arvot, kuntoilun lisäksi.

On ollut erilaisia ohjelmia aiheen ympärillä. "Rakas, sinusta on tullut pullukka", "Suurin pudottaja" ja "Olet, mitä syöt". Kahdessa viimeksimainitussa pyörii sitten pikkujulkkiksia, osa jopa molemmissa ohjelmissa.

Jos syö liian paljon, lihoo. Jos syö säännöllisesti, paino pysyy samana. Jos syö liian harvoin, paino pysyy samana, koska aineenvaihdunta menee kuulemma säästöliekille. On kyllä melko paljon erilaisia ohjeita, ja se, mikä sopii yhdelle, ei sovi kaikille.
Jos liikkuu liikaa, kroppa rasittuu. Jos ei liiku, joko lihoo tai paino pysyy samana. Mutta ei liikkumallakaan laihdu. Jos siis välillä syö.

Tohtori Höyhen toivoo, että saisi nauttia elämästä, ilman liikaa kontrollointia. Ja että kroppa pysyisi silti kunnossa, vaikkei ihan höyhenenkeveäksi haluakaan.

Mukavaa Juhannusta kaikille, nautitaan :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kuolleet lehdet

R.I.P Aira Samulin 1927-2023

Positiivisuus ja "positiivisuus