Keskiviikon ajatuksia

Tämä viikko on mennyt siten, että joka päivä ollut jotain ohjelmaa. Maanantaina kuoroharkat, eilen koulupäivä (harjoiteltiin mm hallittua fyysistä rajoittamista), tänään pidetään minun luonani stemmaharkat ja huomenna on taas opiskeluja.

Kevään kunniaksi ryhdyin myös alkoholilakkoon. Se alkoi 22.1. Kimmokkeena oikeastaan se, että esim tyttäreni laihtunut vuodessa yhden vaatekoon. Kun kyselin elämäntapamuutoksia, niin ainoana oli oikeastaan se, että jättänyt juhlimisen vähemmälle (ja vähentänyt leivänsyöntiä). Lisäksi heillä on ollut työporukan naisten kesken veto, eli ovat säännöllisesti mittailleet itseään ja se, joka hävinnyt, on aina vienyt toiset aamiaiselle tai brunssille johonkin hotelliin tai kahvilaan.

Minulla on perimässäni jonkinlainen alttius riippuvuksiin, joten senkin takia pieni kurinpalautus tulee ihan tarpeeseen.
 

Kommentit

  1. Erikoiset Asiantuntijat1. helmikuuta 2024 klo 17.06

    Pienet, pysyvät muutokset on parempia kuin mitkään nälkäkuurit. Painonpudotuksessa ja terveydenhoidossa. Jätin myös sokerin pois kahvista, vähensin hunajan määrää aamuteestä, jätin karkit pois ja makean nälkään syön pari taatelia. Alkoholi myös minimissä. Kasvisten käyttöä lisäsin jo aikaisemmin. Aina voi vähän lipsua tiukan paikan tullen, mutta en anna pirulle pikkusormeakaan.

    VastaaPoista
  2. Juu, samaa mieltä, että kaikenlaiset kuurit ovat so last season. Mitä enemmän tulee ikää, sitä hyödyttömämpiä pikakuurit ovat. Kyllä kokonaisvaltainen elämäntapojen kohtuudessa pitäminen järkevämpää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miki Liukkonen 1989-2023

Kuolleet lehdet

Tiistaina kuolen (dokumentti)