Kevätkeho ja -mieli

 

Kevät kyllä onnellistuttaa. Lisäksi viikko Espanjan auringon alla teki niin hyvää. Olimme tuon viikon aikana ulkona oikeastaan koko ajan, lukuunottamatta yöunia ja joitain ruokailuhetkiä. Jotenkin keho sai lähtölaskennan tulevaan kesäänkin, kun talvivaatteet saattoi hetkeksi unohtaa ja sai antautua auringolle.

Pitkästä aikaa kaikki se, periaatteessa aika yksinkertainen hupi eli oleskelu uima-altailla, aurinkotuoleissa ja allasbaarissa oli vain niin ihanaa. Asioita osaa arvostaa, kun niistä on erossa jonkin aikaa. Plus se, että pääsi aina valmiiseen ruokapöytään. Joka oli ihanan kasvisvoittoinen.

Kirjoitinkin, että jätin pois sen miedon masennuslääkkeen loman aikana. Mitään vieroitusoireita en ole huomannut. Jotenkin huomasin, että se lääke ei enää toimi, kun aloin lomallakin heräillä öisin vatkuttamaan mielessäni asioita, jotka eivät ole stressaamisen arvoisia. Nyt olenkin kaivanut kaapista luontaistuotteen, Harmonia ksm 66 - nimisen. Otan sellaisen aina aamuisin. Ideana lisätä mielen hyvinvointia ja stressin hallintaa. Lisäksi kävin kaverin suosituksesta ostamassa myös saman sarjan tuotteen nimeltä Harmonia niDRA, joka taas auttaa uneen ja nukahtamiseen. Yleensä nukahdan helposti, mutta välillä se ongelma on se stressiherääminen aamuyöllä, jolloin en oikein saa enää kiinni unen päästä. Tämä kaikki liittynee erityisherkkyyteeni.

Kaiken tämän lisäksi iloitsen siitä, että olen nyt reilun kuukauden säntillisesti keskittynyt hyvään ruokavalioon. Olen tosiaan laskenut kaloreitakin, ja on aika hätkähdyttävää tajuta, että sen sijaan, että söisin kerrroshampurilaisen, saan sen sijaan samalla kalorimäärällä syödä kolme kunnollista ateriaa. En siis edes ole mikään Hesen vakkariasiakas, mutta tämä vain esimerkkinä siitä, miten aika pienilläkin valinnoilla pystyy vaikuttamaan hyvinvointiinsa.

Tavoitteenani on saada takaisin se vartalo, joka minulla oli vielä jokunen vuosi sitten. Ihanteeni ei ole langanlaihuus, vaan saada pudotettua pois kaikki ylimääräiset pelastusrenkaat. Olen sen verran turhamainen, että minulle on tärkeää että vaatteet istuvat kauniisti ja kiristämättä. Ja että ei tarvitse mitenkään "piilotella" kehoaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miki Liukkonen 1989-2023

Design-ihmiset.

K-H