Huippis

 


Huippumalli haussa 2022, kuvat IL:n sivustolta.

Tykkään ihan hirveästi katsoa muotinäytöksiä. Ihan tunnelman vuoksi. Hyvä musiikki, upeat mallit ja tietty myös vaatteet aiheuttavat aina jotenkin ihanan jännittyneen ja kohottuneen olon, joka vie jotenkin pois kokonaan tästä maailmasta. En näe sitä pinnallisena, vaan pikemminkin elämyksellisenä.

Seuraan myös joka kaudella ohjelmaa Huippumalli haussa. On jotenkin kiva katsoa ihmisten kehittymistä ja sitä, miten he pikkuhiljaa alkavat toimia hyvin ammattimaisesti, nuoresta iästään huolimatta. Paremmuusjärjestykseen en heitä osaisi laittaa, kaikissa on jotain. Myös sen arvosteltavaksi valitun valokuvan saama kritiikki riippuu pitkälti siitä, mikä ruutu otoksista on valittu tuomareiden arvioitavaksi.

On varmasti totta, että ei kannata antaa liikaa siimaa sellaiselle, josta ei alalle ole. Joko ulkonäkö ei istu siihen maailmaan, tai sitten luonne on sellainen, että on vaikea ottaa vastaan ohjeita ja suoranaisia käskyjä. Myös muuntautumiskyky on tärkeä. Jos ei se ilme ja olemus taivu moneen eri rooliin, niin on vaikea toteuttaa asiakkaiden toiveita.

Tämän vuoden finaalikolmikossa oli transtaustainen Jarrah, lestadiolaistaustainen Sirkka sekä Leevi, jolla oli mm näyttelijätaustaa. 26-v  Leevi oli minun suosikkini. Tyyppi, jonka eloisia kasvoja jaksaisi katsella loputtomiin. Kaunis mies ja jotenkin niin luonnonlapsi. Ei mitään esittämistä ja on kyllä persoona, jota kamera rakastaa. 

Tällä kertaa Jarrah vei voiton kisassa. Paljon onnea hänelle ja kaikille osallistujille. Varmasti kaikilla riittää töitä, jos niin tahtovat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Seksi(ttömyys)

Keskaria näyttelevä psykologi ja muita tositarinoita elävästä elämästä

Terve mieli