Työnhakuprofiili


 Päivitin hiukan tietojani tuonne työvoimahallinnon sivulle. Siellä on siis kohta, jonne voi laittaa haluamiaan tietoja (koulutus, kokemus, toiveala), ja työnantajat voivat selailla niitä ja löytää haluamiaan työntekijäehdokkaita. Toisaalta mielestäni sinne kannattaa kirjata vain asioita, joita haluaa julkisesti näyttää. Itse laitoin oikeastaan pari tärkeintä tutkintoa, jotka olen suorittanut ja pienen esittelyn. 

Käytännössähän on niin, että olen aikaisintaan käytettävissä vasta sitten, kun olen käynyt siellä kaihileikkauksessa, joka toteutunee syyskuussa. Poistin itseni nyt ainakin toistaiseksi eräästä kuntarekryjärjestelmästä, eli en ole nyt käytettävissä toistaiseksi, eli minulle ei tule ehdotuksia eri päiväkotisijaisuuksista. Olen tullut siihen tulokseen, että oman jaksamisen kannalta on turha ängetä paikkoihin, joissa kokee lähinnä vain stressiä. Voihan olla, että oma jaksaminenkin taas jossain kohtaa muuttuu, mutta nyt on näin.

Edelleen minua kiinnostaa vaatteet ja myynti. Se on tuttua sekä työn että koulutuksen kautta. Ja toisena se hautausala yhä. En ole saanut hakemiani seurakunnan paikkoja, koska en kuulu kirkkoon. Olen pohtinutkin, että niin typerältä kuin tuntuukin, niin pitäisikö kuitenkin liittyä? Aivan älytöntä pelleilyä kyllä. voidakseen toimia krematoriossa pitäisi kuulua ev.lut seurakuntaan. Liekö edes laillista, koska moni tuhkattavahan ei välttämättä edes kuulu kirkkoon. 

Kommentit

 1. Jeesuksen nimeen osataan kyllä pelleillä ja huolella. Törkeää syrjintää, Suomessa on uskonvapaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ilmeisesti tuohon asiaan ei olla aiemmin kiinnitetty huomiota, onhan tuo selvää syrjintää.

   Poista
 2. Ehkä tässä pätee se, että sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Luulen, että tiukka absolutisti ei pääsisi ihan ekana Alkoon töihin, koska täytyy maistella uutuuksia ja olla muutenkin selvillä erilaisista juomista. Myöskään syntymävegaani ei ole ihan ykkösvaihtoehtona pihviravintolan keittiöpäälliköksi. Krematorio on vähän siinä ja siinä, tarvisiko olla seurakunnan jäsen. Asiakkaat ei siellä paljoa enää pyydä. Mutta sen ymmärrän hyvin, että suntion pitää olla seurakunnan jäsen, koska siinä työssä kohdataan seurakuntalaisia ja pitää puhua heidän kanssaan samaa kieltä edes jossain määrin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Toisaalta olen tehnyt näytön myös kappelissa, eikä siinä nyt mitään jumalajargonia tarvitse suoltaa. Kyllä normaali ihminen kykynee ihan kunnioittavasti keskustelemaan, ei se kirkkoon kuuluminen ole mikään tae siitä, että olisi pätevämpi työssään kuin kirkkoon kuulumaton.
   Mutta joo, jos työnantaja on seurakuntayhtymä, niin tietenkin on oletettavaa, että vaaditaan sitä jäsenyyttä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miki Liukkonen 1989-2023

Kuolleet lehdet

Tiistaina kuolen (dokumentti)